HostRiver Romania Reviews

HostRiver Romania
1 review of HostRiver Romania
 • Reliability/Uptime
 • Technical Support
 • Customer Service & Billing
 • Server & Network Speed
 • Price & Value for Money

Dorel Oprisan

Cum mi-am pierdut toate datele la Hostriver
Nu recomand aceasta firma, fiind una de incompetenti ! Alegeti in cunostiinta de cauza!

Am trecut prin experienta de a pierde un site cu 2600 de articole publicate, pentru ca aceasta asa zisa firma de hosting, mi l-a sters din greseala si ulterior s-a dovedit ca nu aveau nici un back-up!

In urma acestei experiente, mi-au scris pe ticketul de support ca le pare rau, si m-au invitat sa citesc in Termeni si conditii, unde scrie: Toti clientii sunt obligati sa realizeze periodic propriile backup-uri din panoul de control cPanel -> Backup si sa le descarce local.

Cum ar veni, ei fac backup zilnic, scrie in contract la servicii furnizate, scrie pe prima pagina BACKUP zilnic, dar daca le-a fost lene, sau altceva, te trimit la Termeni si conditii unde scrie ca trebuie sa-ti faci tu singur (obligat!!!).

Va descriu experienta mea mai in detaliu cu aceasta firma cu doi baieti si un calculator, numita firma de hosting, ca sa stiti cum alegeti in cunostiinta de cauza.

Intr-o zi de duminica, am trimis un ticket la ei, prin care am solicitat restaurarea unui magazin online (facusem un update la sistem si picase). Am indicat intr-o propozitie, in limba romana, ca doresc restaurarea unui backup pentru domeniu X (era un add-on).

Acesti incompetenti, de lene probabil, au restaurat un backup pentru tot contul de gazduire - adica 4 magazine online in productie si un site de articole ( cu 2600 articole publicate). Astfel, am pierdut 12 ore de email-uri si comenzi pe 4 magazine online. Din pacate pentru mine, acesta nu a fost apogeul situatiei.

Dupa restaurarea backup-ului pentru tot contul (magazine, bloguri, email-uri), au constatat ca la unul dintre site-uri, nu au nici un backup la baza de date. Evident ca au venit cu scuze puerile, cum ca a fost o eroare, zi de zi, luna de luna, un an de zile. Prin urmare, le pare rau, citeste Termeni si conditii unde scrie ca trebuie sa-ti faci Backup tu, in fiecare zi, ca nu e problema lor - daca ei nu au nici unul.


Services Period: Active customer at the time of review. Customer since December, 2021

  Review HostRiver Romania

  Your name

  Your email

  Hide from public

  Rating

  • Reliability/Uptime
  • Technical Support
  • Customer Service & Billing
  • Server & Network Speed
  • Price & Value for Money

  Title of your review

  (100 characters max. Remain: 100)

  Your review of HostRiver Romania

  (2000 characters max. Remain: 2000)

  Your domain hosted with HostRiver Romania

  Hide from public
  Current customer since
  Past customer form
  to:
  I would like to receive newsletter from HostSearch.

  Enter the text from the image below:

  Disclaimer: You must be a current or past customer of web host that you're reviewing. HostSearch reserves the right to accept or reject any reviews.

  Top 3 Hosts From Our Search

  1OVHcloud
  2Abacab Ltd.
  3VPS.AG